Merhabalar gördüğüme göre ismime uygun bir ortam olduğunu düşündüğüm bir yer gibi geldi bana umarım yanılmamış olurum sahiplendiğimde elimden gelenin fazlasını yapabileceğim ısınamadığımda 1 sn bile beklemeyeceğim bir ruh hali ile hayırlı akşamlar dileyerek ufak bir bilgilendirme yapma ihtiyacı ile ;
Niye bu kadar uzun uzun yazdığımı inanın bende bilmiyorum
Hepinizi saygı ile selamlamış olayım
- Daha önce forum siteleri içerisinde uzun zamanlar geçirmedim.
- Birbirimizi tanıyor olma ihtimalimiz neredeyse %10 bile değildir.
- Bir dönem Feu nicki ile bir sitede uzun yıllar kalmışlığım vardır. ( Söylesem bilirsiniz kesin ) Fakat pek içli dışlı olmayı tercih etmediğimden sadece nick olarak bilinir.
- Farklı bir nick ile başka sitelerde kalıcı olarak bulunmadığımı, fakat üyeliklerimin olduğunu ( Çoğusunun şifresini bile hatırlamam )
- Uzun uzun bir aradan sonra ( inzivadan yeni çıktım diyelim ) ilk kez bir siteye üye olduğumu,
- Burada bulunma amacım sadece vakit öldürmektir. Zamanla kendime has içeriklerin olduğu konu başlıkları ile elbette katkıda bulunacağımdan eminim.
- Ben seni birisine benzetiyorum vs gibi hususi mesajları görmezden geldiğimi, herhangi bir grup veya kişiyi temsil etmediğimi, kendim haricinde insanları pekte önemsemediğimi belirterek
Niye bu kadar uzun uzun yazdığımı inanın bende bilmiyorum
Hepinizi saygı ile selamlamış olayım